براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةPortal*مكتبة الصورأحدث الصورورودثبت نام

قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!

3 مشترك
نويسندهپيام
کویر
moderator
کویر

تعداد پستها : 239
اعتبار : 67
Registration date : 2008-10-03

قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Empty
پستعنوان: قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!   قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Emptyالسبت نوفمبر 22, 2008 6:50 pm

طی آخرین جستجوهای اینجانب در نت به یک انجمن مذهبی به نام کانون قرآن برخوردم که سرتاسر این انجمن پر از مطالب و احکام اسلامیه و به قول مدیران این انجمن یکی از اهداف این فروم شفاف نمودن و پاسخ گویی به شبهات قرآنی و اسلامی است .
در این فروم تعدادی از خردگرایان مشغول مجادلات خود با مدیران و کارشناسان مذهبی این فروم در خصوص مسائل اسلامی هستند.
واقعا جای تعدادی از دوستان اونجا خالیه که به کمک خردگرایان در مباحث شرکت کنند (قابل توجه حسین ، دکتر ، نیما ، شاهین و ...)
من که خودم الان اونجا عضو هستم و تا کنون نزدیک به 30 تا پست زدم
آدرس : ************

اين مطلب آخرين بار توسط کویر در الأحد نوفمبر 23, 2008 11:05 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
mehrdad_katalon
moderator
mehrdad_katalon

تعداد پستها : 143
اعتبار : 20
Registration date : 2008-09-28

پستعنوان: رد: قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!   قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Emptyالسبت نوفمبر 22, 2008 7:39 pm

بابا من اعصاب مساب ندارم
رفتم دو تا مطلب در مورد ریش و ... خوندم کلا از زندگی نا امید شدم
Biganeh
moderator

تعداد پستها : 598
اعتبار : 183

پستعنوان: رد: قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!   قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Emptyالسبت نوفمبر 22, 2008 9:13 pm

به نظر من برای ما که خودمون سایت داریم و میخواهیم گسترشش بدیم
رفتن به این سایتها نوعی وقت تلف کردنه و کویر جان بهتر ادرس اون
سایتو بر داری
کویر
moderator
کویر

تعداد پستها : 239
اعتبار : 67
Registration date : 2008-10-03

پستعنوان: رد: قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!   قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Emptyالأحد نوفمبر 23, 2008 11:18 am

shahin121 نوشته است:
به نظر من برای ما که خودمون سایت داریم و میخواهیم گسترشش بدیم
رفتن به این سایتها نوعی وقت تلف کردنه و کویر جان بهتر ادرس اون
سایتو بر داری

شاهین جان من حرفتو اطاعت کردم و آدرس را پاک کردم
درسته که سایت اصلی و خونه اصلی ما آتنا ست ولی بعضی وقتها هم لازمه که ببینیم دورو برمون چی میگذره ، چون من خودم در این چند روز وقت زیادی را در همون انجمن که گفتم سپری کردم تقریبا می دونم موضوع چیه ، نقد هایی که در مورد شبهات مذهبی و شبهات قرآنی در اونجا مطرح شده است تا کنون هیچ یک از کارشناسان آونجا که اکثرا روحانیهایی با مدارج بالا هم هستند نتوانستند درست پاسخگو باشند و من دیدم حیف است که به جمع اندک خردگرایان اون انجمن در پیشبرد اهدافمون کمک نکنیم.
در ضمن مهرداد جان یکی از تاپیکها در مورد موسیقی متال بود که با اینکه مذهبیون حسابی در موردش گرد و خاک به راه انداخته بودند یک کاربر به قشنگی در مورد این نوع موسیقی با اونها وارد بحث شده
به هر حال ما تابع جمع هستیم و آدرس را پاک کردم
mehrdad_katalon
moderator
mehrdad_katalon

تعداد پستها : 143
اعتبار : 20

پستعنوان: رد: قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!   قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !! Emptyالأحد نوفمبر 23, 2008 12:21 pm

بابا یه ندا میدادی میومدم اونجا قدرت متال رو نشون میدادم

قابل توجه دوستانی که قصد روشنگری دارند !!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1