کوروش هخامنشی admin
تعداد پستها : 421 Age : 37 اعتبار : 78 Registration date : 2008-11-16
| عنوان: مهمترین عناوین مطبوعات ورزشی امروز یکشنبه 3 آذر ماه به شرح زیر می باشد : الأحد نوفمبر 23, 2008 8:28 am | |
| *ایران ورزشی : آرزوی هواداران دو آتیشه کاش نیکبخت محروم می شد نیکبخت : خودم را نمی بخشم شایعه اخراج چند ساعته نکونام و شجاعی از تیم ملی 8 میلیارد بین 18 تیم تقسیم می شود واعظ زیر فشار سازمان بازرسی 5 آذر استقلال بازی می کند
*البرز ورزشی : مذاکره پرسپولیسی ها با پا گلزدورف در دوبی اشک های نیکبخت در جشن سر مربی گری پیروانی بله گریه هم دارد پیروانی : پنالتی سوم را هم به نیکبخت می دادم
*گل : پیروانی : 10 پنالتی دیگر هم داشتیم می دادی نیکبخت یک پرسپولیسی قاتل پرسپولیس محمدی 10 پنالتی هم میزد ،می گرفتم گریه اش کنار نیمکت بند نمی امد نیکی : مقصرم ،رای انظباطی تمرکزم را به هم ریخته است مصطفوی : نمی خواستم پاسپورت قطبی را در گاو صندوق پنهان کنم
*ابرار ورزشی : "علیرضا " در پنالتی "نیکبخت " نبود پیروانی : یادم رفت به نیکبخت بگویم محمدی پنالتی گیر است علیت استعفای وی احضار بی دلیل به کمیته انظباطی مدیربرنامه های قطبی: او به پرسپولیس باز می گردد!
*پیروزی : پرسپولیس به حقش نرسید بازگشت مروارید سیاه ،بد شانسی شماره 10 نیکبخت : مقصرم ؟ معذرت می خواهم و جبران می کنم مصطفوی : قطبی باید عوامل خارجی را معرفی کند با هیچ کس مذاکره نکردم ، پیروانی سر مربی است احتمال بازگشت قریب الوقوع قطبی به تهران پیروانی :می باختم من مقصر بودم می بردیم زحمات قطبی بود
*90: 2 امتیاز فدای سر نیکبخت عذر خواهی علی نیکی از هواداران پرسپولیس با بقض و گریه پیروانی : باز هم پنالتی می شد، می گفتم نیکبخت بزند عابدزاده: از دست پرسپولیس خسته شده ام ! "فابیو بالا"ی استقلال بالاخره تست داد ! جباری : باختیم اما استقلال به من متکی نیست توره و محمدی سوپر استار شدند پیکان و پرسپولیس از خودی ها ضربه خوردند
*جهان فوتبال : توره پیروانی ، دی کارمو قطبی ! پس لرزه های حکم نیکبخت در قزوین فرق افشین با افشین برهانی دوباره بحرانی شد بیماری تاکتیکی ،چرا استقلال قائم به فرد است؟ آنچه جلالی دید و انچه قلعه نوعی ندید ...
*هدف : تقویت موتور پیکان با پنالتی های نیکبخت مذاکره با وینگو برای مربیگری پرسپولیس! قهر هواداران آبی با قلعه نوعی کفاشیان : دایی باید تیم ملی را تقویت کند محمد بنا : همیشه عاشق انجام کارهای سخت بوده ام افشین همان افشین بود
| |
|