براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةPortal*مكتبة الصورأحدث الصورورودثبت نام

كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد

2 مشترك
نويسندهپيام
W124
moderator
W124

تعداد پستها : 203
اعتبار : 30
Registration date : 2008-09-28

كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد Empty
پستعنوان: كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد   كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد Emptyالثلاثاء أكتوبر 28, 2008 5:27 am

اعتماد ملي:‌ مسوولا‌ن دفتر ترانه‌شرقي اعلا‌م كردند كه امسال كنسرت <كريس‌دي‌برگ> در تهران برگزار نمي‌شود. اين برنامه تا سال بعد و تا زمان مناسب ديگري عقب افتاده است. قرار بود گروه <آريان> به همراه خواننده 68 ساله ايرلندي در استاديوم 12 هزارنفري آزادي كنسرت داشته باشند كه اين برنامه به‌‌تعويق افتاده است. از قبل هم برگزاري اين كنسرت در هاله‌اي از ابهام قرار داشت. اما هم <محسن رجب‌پور> و هم <كريس‌دي‌برگ> بر برگزاري اين كنسرت تاكيد داشتند كه ديدار ارديبهشت‌ماه اين خواننده از تهران بر اين موضوع صحه گذاشت. مخالف جدي با اين كنسرت با اتهام اينكه خواننده ايرلندي حامي منافقين و مجاهدين است حدود 70 روز شكل ديگري به خود گرفت كه بلا‌فاصله با تكذيب اينترنتي روبه‌رو شد. دفتر موسيقي هم در يك اعلا‌م، برگزاري اين كنسرت را تكذيب كرد و گفت: هيچ تقاضايي براي برگزاري آن وصول نشده است.

اين درحالي بود كه چندوقت پيش مسوولا‌ن اين دفتر از آمادگي و اعطاي مجوز براي برگزاري اين كنسرت خبر داده بودند. به‌هرحال اميد براي برپايي اين اتفاق هنري هنوز از بين نرفته است. همان طور كه كريس‌دي‌برگ در گفتگو با نشريه <هرالد> ايرلند گفته است كه شايد بهار اين اتفاق بيفتد. <كريس‌دي‌برگ> گفته است كه مصمم به اجراي كنسرت تاريخي براي يك ميليون هوادار در ايران است.اين خواننده مشهور پاپ اظهار داشت كه همچنان مصمم به اجراي وعده‌اش است و مي‌خواهد به اولين خواننده غربي تبديل شود كه پس از انقلا‌ب در ايران برنامه اجرا مي‌كند. ‌ به گزارش موسيقي ما، <كريس‌دي‌برگ> درخصوص سفر ارديبهشت‌ماه خود به ايران گفت: من اوايل امسال به تهران سفر كردم چون آثار من درطول بيش از 20سال گذشته با استقبال بسيار زيادي در آنجا روبه‌رو شده و از اين رو به دعوت دولت ايران به اين كشور سفر كردم.

اين خواننده ايرلندي درخصوص مخالفت‌هاي صورت گرفته با اجراي برنامه در ايران افزود: معتقدم برگزاري كنسرت در ايران بالا‌خره اتفاق خواهد افتاد. در حال حاضر اين به يك بازي پيچيده شطرنج تبديل شده اما در طول سفرم به ايران همراه چند متخصص از تعدادي مكان بزرگ براي اجراي برنامه ازجمله يك استاديوم فوتبال ديدن كرديم. ما از آنها سوال كرديم كه امكان فروش بليت به چندنفر در تهران وجود دارد كه آنها گفتند احتمالا‌ يك ميليون نفر... و اين يك رقم شگفت‌انگيز است. گروه آريان و كريس‌دي‌برگ با هم قطعه‌اي براي صلح خوانده‌اند كه تابستان امسال در كيش توسط گروه آريان اجرا شد. ‌

لينك خبر
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
https://athena.forumfa.net
کویر
moderator
کویر

تعداد پستها : 239
اعتبار : 67
Registration date : 2008-10-03

كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد Empty
پستعنوان: رد: كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد   كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد Emptyالخميس أكتوبر 30, 2008 11:58 am

Mohammad Ragu نوشته است:
... مخالف جدي با اين كنسرت با اتهام اينكه خواننده ايرلندي حامي منافقين و مجاهدين است حدود 70 روز شكل ديگري به خود گرفت كه بلا‌فاصله با تكذيب اينترنتي روبه‌رو شد. دفتر موسيقي هم در يك اعلا‌م، برگزاري اين كنسرت را تكذيب كرد و گفت: هيچ تقاضايي براي برگزاري آن وصول نشده است.
...<كريس‌دي‌برگ> درخصوص سفر ارديبهشت‌ماه خود به ايران گفت: من اوايل امسال به تهران سفر كردم چون آثار من درطول بيش از 20سال گذشته با استقبال بسيار زيادي در آنجا روبه‌رو شده و از اين رو به دعوت دولت ايران به اين كشور سفر كردم.
واقعا من در مورد دعوت این خواننده بزرگ از طرف دولت کنونی شک دارم و شک بزرگتر من اصلا حضور این خواننده در زمان ریاست جمهوری احمدی نژاد در ایران میباشد .
اگر بخاطر داشته باشید کنسرت بزرگ یانی هم که قرار بود در تخت جمشید مدتی پیش برگزار شود بخاطر همین فضای آلوده کشور لغو گردید.
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

كنسرت كريس ‌دي‌برگ در تهران لغو شد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» دم خروس زد بیرون : رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی تهران : مردم تهران به شهرهای خوش آب و هوا سفر کنند!
» استاندار تهران: 7کشته و 29 مجروح در تهران
» تهران
» درگیری در تهران - 3 عکس
» بيژن مرتضوی در تهران