| دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد | |
|
+11anastasia ahad Biganeh mehrdad_katalon saeid4139 YOUnos کوروش هخامنشی W124 hamid کویر hosseinpurbabag 15 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
کوروش هخامنشی admin
تعداد پستها : 421 Age : 37 اعتبار : 78 Registration date : 2008-11-16
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 04, 2009 8:49 am | |
| درود بر شما
بنده هم که هستم.
آخر هم متوجه نشدم که بالاخره پول رو به کی باید بدم.
راستی اسم سایت قراره چی باشه؟ همین آتنا یا چیزی دیگه؟
بهتر نیست یه اسم ایرانی باشه یا پارسی ؟
شایدم قبلاً انتخاب کردید من خبر ندارم. ولی اگر هم نکردید یه نظرسنجی بزارید.
در هر صورت ما هستم.
راستی قضیه این ماهواره چیه؟
خردمند باشید. | |
|
| |
YOUnos moderator
تعداد پستها : 83 اعتبار : 0 Registration date : 2008-11-19
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 04, 2009 9:55 am | |
| درود به بچه ها: محمد جان اینکار فکر کنم ار عهده بهروز در می آید چون باید باهاشون انگلیسی صحبت کنیم ولی من سعی ام را می کنم مسئول جمع آوری پول من هستم به من پیغام خصوصی بزنید یا ایمیل هر کسی هم پول بدهد یک مدال بهش داده میشه و جز هیئت مدیره قرار میگیره از بین هئیت مدیره یک نفر به عنوان مدیر کل یا سرگروه انتخاب میشه و همچنین در ماهواره اسمش گفته میشه و در آینده که ما پیروز شدیم ازش به بزرگی یاد میشه که باعث ایجاد خرد در جامعه شده و...... بله 100 درصد باید ایرانی باشه و یا مخفف نام گروه هنوز اسم انتخاب نشده من به چند نفر از مدیران شبکه های لس آنجلسی میل زده ام قراره اسم ما اعلام بشه همچنین به آقای رضا فاضلی میل زده ام تا نام ما را بگه وارد سایتش شوید ببینید در روز 22 دسامبر اسم ما را گفته یا نه؟ www.rerzafazeli.com | |
|
| |
hosseinpurbabag moderator
تعداد پستها : 22 اعتبار : 0 Registration date : 2008-09-29
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 04, 2009 5:26 pm | |
| دوستان همون طور كه يونس عزيز فرموه منم هستم رو بنده هم حساب كنيد و يونس جان بي زحمت لطف كن اطلاعات حسابت رو به من پيغام خصوصي بده ممنون به اميد كاميابي | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 04, 2009 6:19 pm | |
| حتما حسین جون فردا می روم حساب جدید باز می کنم فقط برای سایت
بعد هر کی کمک کرده اسمش را در همین جا اعلام می کنم
دوستان من منتظر اسم پیشنهاد شود و توسط ما یکی به عنوان بهرین نام انتخاب شود | |
|
| |
آریا کاربر آتنا
تعداد پستها : 32 اعتبار : 0 Registration date : 2009-01-02
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 04, 2009 9:49 pm | |
| درود بنده هم هستم منتظر اعلام شماره حساب هستم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الإثنين يناير 05, 2009 9:01 am | |
| مچکرم آریا جون شما هم جز افراد ویژه حساب خواهید شد
دوستان تا شب به همه شما شماره حساب را اعلام می کنم
و مبلغ جمع آوری شده بوسیله دوستان را اعلام می کنم | |
|
| |
hyrcania moderator
تعداد پستها : 77 اعتبار : 6 Registration date : 2008-10-03
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الإثنين يناير 05, 2009 2:20 pm | |
| دوستان گرامى
ميبخشيد از اينكه دارم دير اطلاع ميدم. همانطورى كه قبلا گفته بودم منهم هستم، ولى از آنجايى كه ايران نيستم بايد با يكى از دوستان تماس بگيرم تا پول را به شماره حسابى كه ميگذاريد واريز كند، لذا يكمقدار ممكنه كه طول بكشه.
مال من دير و زود داره ولى سوخت او سوز نداره!! 100% بهتان خواهد رسيد اميدوارم با نه چندان تاخير!! | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الإثنين يناير 05, 2009 5:47 pm | |
| مچکرم هوشنگ جان
شماره حساب را یکی یکی برتون می فرستم تا شب | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الثلاثاء يناير 06, 2009 8:13 pm | |
| بعضی از دوستان شماره حساب خواسته اند چشم فردا می زارم چون شماره حساب را گم کرده ام میگم | |
|
| |
mrbarca moderator
تعداد پستها : 109 اعتبار : 4 Registration date : 2008-09-28
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الخميس يناير 08, 2009 8:26 am | |
| سلام بچه ها چن وقت نبودم شاید بگم توی 2 هفته ، فقط 10 دقیقه اینترنت اومدم ، اونم واسه کارای درسی مشکلی هم برام پیش اومد، البته تقریبا حل شد با اینکه امتحاناتم نزدیکه ، اما سعی می کنم بیشتر سر بزنم
اما ، خوشحال شدم که یونس اینجاست و منم اماده هر گونه کمکی هستم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الخميس يناير 08, 2009 7:01 pm | |
| مرسی نیما جون یک مطلب مهم شنبه باید برم بانک برای گشایش حساب جدید برای همین شرمندتون هستم | |
|
| |
hosseinpurbabag moderator
تعداد پستها : 22 اعتبار : 0 Registration date : 2008-09-29
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الجمعة يناير 09, 2009 5:58 am | |
| يونس جان استعلام كن بهت ميدن شماره قبليو خوب برو همون جا كه گشوده اي يا مفتتح كردي حسابت را به متصدي بگو عزيز دل بنده افكارم رو دزد زد شماره حسابمو ميدين بدم برن پول بريزم حالا خودت جمله رو ويرايش كن ديگه | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الجمعة يناير 09, 2009 8:25 am | |
| حسین جون متاسفانه این حساب را 8 ال پیش باز کردم نمی دونم کدام بانک بود!!!!!!!!!!!!! 1000 تومان هم توش نبود ضایع هست برم بانک بگم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد الأحد يناير 18, 2009 11:23 am | |
| | |
|
| |
| دعوت به همكاري از دوستان براي ايجاد فرومي جديد | |
|