براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةPortal*مكتبة الصورأحدث الصورورودثبت نام

اسلام و بهشت!

+5
W124
hosseinpurbabag
YOUnos
کویر
کوروش هخامنشی
9 مشترك
نويسندهپيام
کوروش هخامنشی
admin
کوروش هخامنشی

تعداد پستها : 421
اعتبار : 78
Registration date : 2008-11-16

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء نوفمبر 19, 2008 11:49 am

بهشت
لذتبخش یا تهوع آور؟!

ما بدلیل وجود اسلام ،از بچگی درمعرض انواع دروغها و خرافات قرارمیگیریم که نمونه ای از آنها را با کلیک کردن روی این فایل میتوانید بشنوید و هم بخندید و هم احتمالا ناراحت شوید...

اما یکی از بزرگترین دروغهایی که اسلام و کتاب سراسر دروغ قرآن به ما گفته است مسئله "بهشت" است.

همانطور
که میدانید محمدبن عبدالله پس از شکست 13 ساله ای که در گسترش اسلام داشت
تصمیم به تغییر روش گرفت و اسلام را با کاروان زنی و غارت و کشتار گسترش
داد. بااین روش پیروان او ناگهان از صدنفر به هزاران نفر افزایش یافتند و
رمز این موفقیت علاوه بر لذت غنیمت گیریها ، مسئله بهشت بود که محمد با زیرکی ایده آن را از تورات گرفت وبا چرندیات آخوندهای زرتشتی به آن شاخ و برگ داد.

آنچه اکنون ما بعنوان بهشت میشناسیم اختراع مغز بیمار رسول الله است که در واقع یک ترکیب مسخره از بهشت دین یهود و دین زرتشتی بود و امروز باشنیدن این فایلها شما پی به عمق حماقت موجود در این توصیفات خواهید برد...

مستقیما به سراغ قرآن میرویم تا ببینیم در این بهشت چه خبراست

آیات احمقانه سوره الرحمن ، فاطر، نباء ، الواقعه و قاف درمورد بهشت!! – رضا فاضلی

ببینید چه توصیف ضعیف و تحقیرآمیزی از بهشت بیان میشود و درمقایسه با نقاط خوش آب و هوای کره زمین چقدر این توصیفات مسخره و ابلهانه و پیش پاافتاده است.

.
این مزخرفات درهمان سوره ای است که عبارت "فبای آلاء ربکماتکذبان" مرتب تکرار میشود و شما درمجالس مذهبی مرتب آنرا میخوانید ... گوش کنید ببینید چه هجویاتی را نادانسته میخوانده اید
مثلا گفته میشود بهشت را نزدیک میاوریم!!!
احتمالا با چهارتاچرخ که زیرش هست خدا آنرا هل میدهد و نزدیک میاورد!!!!
یا مثلا میگوید هرکه از خدا بیشتر بترسد برایش دوبهشت!!! فراهم میشود.
یا مثلا گفته از هرمیوه ای دونوع دربهشت هست!! درحالیکه در امریکا بسیاری از میوه ها مثل سیب و گلابی بیست تا سی نوع دارند! یعنی بهشت از امریکا خیلی عقب مانده تر است...

واقعا
اولین بار که این توصیفات را از بهشت شنیدید چه سوالاتی در ذهنتان نشست؟
در فایل زیر سوالات زیادی مطرح شده که احتمالا به ذهن همه شما کم و بیش
رسیده است ولی جرات بیانش را نداشته اید. اما وقتش رسیده که این سوالات را
دوباره از اسلامیون بپرسیم:

تولیدکنندگان شیر و عسل در بهشت و کتابخانه های بهشتی!!! – رضافاضلی
(سوالاتی بسیار شنیدنی و قابل تامل)

مسلمانان عزیز فایل بالا را بشنوید و اگر میتوانید به سوالات مطرح شده در آن جواب دهید

-----------

حالا
کمی فکرکنید ببینید آیا اگر پیامبری الان میامد بهشت راچگونه توصیف
میکرد؟؟ فایل زیررابشنوید تا بهشت مدل قرن بیست و یکم را ببینید
در این فایل خواهید شنید که چطور بهشت طبق تکنولوژی جدید تغییر کرده است.

لوله کشی شیروشراب وعسل در بهشت مدرن و ساختار توالت و حمام بهشت!!!- رضا فاضلی

مکالمه خدا با حضرت آدم در بهشت مطابق قرآن – رضا فاضلی
.

درسوره
طه خدا دربهشت شروع به حرف زدن با حضرت آدم میکند. سپس ماجرای خوردن میوه
درخت ممنوعه بیان میشود که چگونه باعث میشود آدم و حوا آلت جنسی همدیگرراببینند!!! و بعد هم الله که خودش عرضه نداشته جلوی فریبکاریهای شیطان را بگیرد آدم
وزنش را از بهشت با اردنگی بیرون میندازد و ماها هم درواقع الان داریم
انتقام همان لحظه ای را میدهیم که چشم آدم و حوا به آلات یکدیگر روشن
شد!!!!
.
خب به ما چه؟ ما چراباید تاوان آلت های آنها را بعداز هزاران سال بدهیم؟!!!

خوب
دقت کنید ببینید چه حرفهای احمقانه ای از قول خدا در قرآن بیان میشود !!
این فایل را حتما بشنوید تا ببینید در بهشت چه اتفاقاتی افتاد که خدای مهربان!!! تصمیم گرفت پدر همه ما بندگانش را دربیاورد!!!
به
محتویات بهشت دقت کنید ببینید آیا زندگی در بهشت رقت آور و خسته کننده
نیست؟ جالب است که از جواهرات در بهشت صحبت میشود ولی چون عربهای عقب
مانده وحشی اصلا نقره را نمیشناختند حرفی از نقره در بهشت

مواردیکه مفسرین فریبکار در مورد بهشت مطالب قرآن را عوض کرده اند – رضافاضلی

.
آیا در اثر بی اعتقادی به بهشت مردم شروع به انجام گناه میکنند؟ - رضا فاضلی
.
آنچه در بهشت میگذرد (به روایت قرآن) - رضا فاضلی
.
محتویات بهشت ( به روایت آیت الله دستغیب ) - رضا فاضلی
.

دوستان عزیزم بگذارید درپایان یک جمع بندی کنم:

نه محمد به بهشت اعتقادی داشته نه ائمه و نه همین آخوندهای جانشینشان ... ولی میدانید چرا هنوز که هنوزاست آخوندها از این بهشت ساخته دست محمد دست نمیکشند؟ چون...

اگر بهشت را از آخوند بگیریم نابود خواهدشد... دکانش تخته خواهدشد... همانگونه که اگر از حرفهای پیامبر اسلام بهشت را حذف میکردند دیگر هیچکس دوروبر وی باقی نمیماند
...
.

چگونه پیامبر و ائمه و آخوندها توسط بهشت پولدار شده و میشوند؟ - رضا فاضلی
.
در اینجا برای عزیزانی که میخواهند بدانند در بهشت چه اتفاقاتی دارد میفتد دو کتاب بسیار خواندنی معرفی میکنم

کتاب اول "سفر به آخرت" نوشته شایگان عزیزم
میباشد که ماجرای یک حزب اللهی است که به آخرت سفر میکند تا با خمینی دجال
مصاحبه کند و در آنجا با کمال حیرت متوجه میشود که...

کتاب دوم "خیام و آن دروغ دلاویز" نام
دارد که نوشته استاد معین زاده است و داستان مومنی است که در اثر مرگ
ناگهانی به بهشت میرود و با حقایقی فجیع! و باورنکردنی روبرو میشود...
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل
کویر
moderator
کویر

تعداد پستها : 239
اعتبار : 67
Registration date : 2008-10-03

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء نوفمبر 19, 2008 2:44 pm

با سپاس
دوست عزیزمون زحمت کشیدند و در باب بهشت که یکی از ابزارهای بشارت دهنده اکثریت ادیان (البته با اندکی تفاوت در کیفیت) است توضیحاتی ارائه دادند که در ادامه ، بحث ایشون را در مورد یکی از راهکارهای پیامبران برای جذب بیشتر آحاد بشر بسوی مکتبشان توضیح می دهم.
اگر مکاتب را بنا به ادعای آورنده آن به 2 دسته زمینی و آسمانی تقسیم بندی نماییم (که از دیدگاه خردگرایان مکاتب الهی نیز دست ساخته بشر و بالطبع زمینی می باشد) ، همواره در مکاتب زمینی سعی بر آن بوده که کلیه مباحث و موضوعات وضع شده جنبه عقلی داشته باشد و عقل انسان با تفکر خود مباحث آن مکتب را بپذیرد یا رد نماید ، پس آورنده مکاتب زمینی یا بقولی مکاتب عقلی بنا و راهکار خود را بر پایه های فکری استوار نموده اند و جز سنجش عقل معیار دیگری را برای حقانیت خود قرار نداده اند اما در مکاتب آسمانی بعلت حضور ضعیف مباحث عقلانی به ناچار از راهکار های دیگری چون ترس از جزا در کنار امید به پاداش برای دعوت از بشر به مکتبشان استفاده نموده اند که گویی پذیرنده آن مکتب چونان کودکی خردسال همواره نیاز به محرک و تنبیهی برای مرتکب نشدن به عمل خاصی را دارد که در مقابل آن نیز محتاج جایزه و پاداشی برای اعمال نیک خود می باشد و اگر این دو نباشد تو گویی رغبتی برای ترک بدی و انجام خوبی در او موجود نمی باشد به همین خاطر یکی از بزرگترین راهکارهای پیامبران که همان انذار و تبشیر است برای هدایت نوع بشر اختراع گردید.
ادامه دارد ...
YOUnos
moderator
YOUnos

تعداد پستها : 83
اعتبار : 0
Registration date : 2008-11-19

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء نوفمبر 19, 2008 4:06 pm

کاش واقعا بهشت بود!!!
hosseinpurbabag
moderator
hosseinpurbabag

تعداد پستها : 22
Registration date : 2008-09-29

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالخميس نوفمبر 27, 2008 3:58 am

ببخشيد اينجا رو نديدم و تاپيكي جدا زدم در همين موضوع
در مورد بهشت و جهنم دقت كنيد دوستان كه دين يهود تا مدت ها صحبتي از بهشت نداشته و بعد از اشنايي با ايرانيان و افكار زرتشت بوده كه انها نيز دم از بهشت زده اند
در واقع اختراع بهشت و جهنم زايده ذهن ايرانيان باستان است و نه اعراب و يا يهوديان
من موندم چطور شخصي ميتونه تصور كنه كه خدايي داره بس ساديسمي و ديوانه كه مواد مذاب تو گلو موجودات مخلوقش ميريزه و كيف ميكنه و يا اونو از قسمت هاي مختلف بدنش اويزون ميكنه و........
كلا اگه فكر كنيم ميبينيم كه واقعا ايا ميشه اونقدر گناه كرد تا براي هميشه در جهنم بود؟
ايا اين عدالته شخصي براي 50 سال گناه هميشه در جهنم بمونه و يا شخصي براي 40 سال خوبي هميشه در بهشت؟
چه كسي چنين عدالت مسخره اي رو ميتونه قبول كنه؟
البته اساتيد گرا هم ديدن اين افكار مسخرست واسه همين اومدن عده اي فرمودن اونقدر مواد مذاب ميخوريم تا گناهانمون تموم شه بعد ميريم بهشت و .............

يه سوال از دوستان

ايا عقوبت دنيوي رو قبول دارين؟
ضرب المثل معروف رو كه هر كاري كني سرت مياد نمودي از همين عقوبت دنيويه
ميخوام نظر دوستانو در اين باره بدونم

در ضمن ال پاچينو عزيز بله من همون همينم كه همون جا بودم و الان همين جام Very Happy
کوروش هخامنشی
admin
کوروش هخامنشی

تعداد پستها : 421
اعتبار : 78
Registration date : 2008-11-16

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالخميس نوفمبر 27, 2008 5:59 am

آیا عقوبت دنیوی رو قبول دارین؟

در یک کلام خیر

در رابطه با اون که میگی هر کاری کنی سرت میاد هم من قبول ندارم، اینا زایده فکره خود ماست. اگر کار بدی کنیم و بعد اتفاق بدی حالا 1 ماه یا 1 سال بد واسه ما بیافته، میگیم به خاطر همون کار 1 ماه پیش یا 1 سال پیش بود هااا.

به نظر من انسان یک حیوان باهوش هست که میتونه فکر کنه و ایده خلق کنه. خوب پس خدا رو خلق کرد و داره ازش استفاده هم میکنه (البته از دینی که به اون خدا دادند) باید قبول کرد که وقتی میمیری، مردی و دیگر هیچ. نه بهشتی هست و نه جهنمی نه اون دنیایی. مثل این حیوانات که میمیرن و دیگر هیچ.

پس سعی کنید از زندگی لذت ببرید
W124
moderator
W124

تعداد پستها : 203
اعتبار : 30
Registration date : 2008-09-28

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالثلاثاء ديسمبر 02, 2008 7:43 am

من هم بگم!

براي من بود و نبود چيزي به نام بهشت تاثيري در رفتار و عملكردم نداره، من سعي مي كنم اون چيزي رو انجام بدم كه درسته اگر مثلا به كسي كمك مي كنم (كه البته كم پيش مياد LOL) براي پاداش اخروي نيست، نميدونم براي چيه ولي مطمئنا براي آنچه كه بهشت مي نامندش نيست!
بنابراين اصلا به چنين مقوله اي فكر نميكنم، ميخواد باشه ميخواد نباشه!
https://athena.forumfa.net
behrouz
moderator
behrouz

تعداد پستها : 87
آدرس پستي : hasansima@yahoo.com
اعتبار : 1
Registration date : 2008-10-01

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالثلاثاء ديسمبر 02, 2008 6:52 pm

بسياري از افرادي كه در بيمارستانها مرده بودند و با كمك شوك الكتريكي زنده شدند همگي اعلام كردند كه مي توانستند بدن بيجان خود را از بالا ببينند.
چه توضيحي براي اين اتفاق علمي داريد!؟
Biganeh
moderator

تعداد پستها : 598
اعتبار : 183

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالثلاثاء ديسمبر 02, 2008 7:24 pm

من 3 بار ارست قلبی داشتم هیچیم ندیدم زیاد باور نکن
anastasia
moderator
anastasia

تعداد پستها : 49

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء ديسمبر 03, 2008 2:27 am

بهروز جان شوك الكتريكي مرده را زنده نميكند.!
البته شاهين عزيزم آن موردي كه شما ميگوييد arrest قلبي نبوده.احتمالا شما سنكوپ كرده ايد.!

اين مطلب آخرين بار توسط anastasia در الأربعاء ديسمبر 03, 2008 5:05 am ، و در مجموع 1 بار ويرايش شده است.
W124
moderator
W124

تعداد پستها : 203
اعتبار : 30

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء ديسمبر 03, 2008 3:37 am

anastasia نوشته است:
البته شاهين عزيزم آن موردي كه شما ميگوييد arrest قلبي تبوده.احتمالا شما سنكوپ كرده ايد.!

به به دكتر عزيزم، آقا دلمون برات يه ذره شده بود!
دكتر چند وقت نبودي اطلاعات از بچه ها كمه! دو سه بار با شاهين صحبت كني مطمئن ميشي همون ارست بوده! LOL
شاهين جان من نوكرتم! afro
https://athena.forumfa.net
mehrdad_katalon
moderator
mehrdad_katalon

تعداد پستها : 143
اعتبار : 20

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء ديسمبر 03, 2008 8:09 am

anastasia نوشته است:
البته شاهين عزيزم آن موردي كه شما ميگوييد arrest قلبي نبوده.احتمالا شما سنكوپ كرده ايد.!
یعنی درست میبینم
این همون دکتر خودمونه
من الان اررست چیه همون میکنم
behrouz
moderator
behrouz

تعداد پستها : 87
آدرس پستي : hasansima@yahoo.com
اعتبار : 1
Registration date : 2008-10-01

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء ديسمبر 03, 2008 10:47 am

صل علي محمد...بوي دكتر آمد

دكتر جان يك توضيحي در مورد Arrest قلبي بده. من تاحالا نشنيدم.

دوستان من جدي مي گويم. يك دكتر آمريكايي در اين زمينه تحقيق علمي كرده و شما مي توانيد با جستجو در اينتزنت نتايج تحقيقات دانشمندان مختلف دنيا را ببيند. دنبال اين مطلب باشيد:
Out of body experience
تمام پرسش شوندگان از كشورهاي مختلف يك چيز واحد را در اين مورد گفته اند بدون آنكه همديگر را بشناسند. حساب احتمالات ثابت مي كند كه اين پرسش شوندگان دروغ نمي گويند.
البته دين اسلام از نظر من 100% مردود است. ولي من تحقيقي راجع به بقيه اديان نكرده ام.
YOUnos
moderator
YOUnos

تعداد پستها : 83
Registration date : 2008-11-19

اسلام و بهشت! Empty
پستعنوان: رد: اسلام و بهشت!   اسلام و بهشت! Emptyالأربعاء ديسمبر 03, 2008 1:27 pm

شوهر خاله من دیروز تو تبریز عمل جراحی باز کرد یک باز ایست کرد ولی زنده شد 3 دقیقه ایست شد!!!
وقتی از سی سی یو اومد ازش می پرسم اون دنیا را دیده یا نه؟!!!

بچه ها این دکتر قمیشه ای را چقدر قبول دارید؟

اسلام و بهشت!
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1