محمد کوثری نایب رییس کمیسیون امنیت ملی مجلس، که چندی پیش به عنوان میانجیگری برای حل مشکلات به وجود آمده بعد از انتخابات دوره افتاده بود و با اصلاحطلبان مذاکره میکرد، امروز مسایلی را از آن دیدارها مطرح کرده که پیشتر یا نگفته بود یا به گونهی دیگری عنوان کرده بود. جالبترین قسمتاش به نظر من مسایلی است که دربارهی دیدارش با هاشمی گفته. یعنی همان دیداری که قبلا به گونهی دیگری جلوه داده بود و در آن روزها مایهی حیرت و جنجال شده بود.
اما حالا بعد از گذشت حدود یک ماه، بعد از این که خوشرقصیهای دلسوزنمایانهاش جواب نداده از کوره در رفته و واقعیت خودش و بعضی اتفاقات پشت پرده را لو داده:
به گزارش خبرنگار دفاعي خبرگزاري فارس، محمد كوثري نماينده مردم تهران در مجلس شوراي اسلامي صبح امروز در جمع مسئولين هيئتهاي رزمندگان اسلام سراسر كشور در خصوص اتفاقات اخير پس از انتخابات رياست جمهوري با فتنه ناميدن آن، اظهار داشت: در اينگونه مسائل لازم است تا بهترين تدابير انديشيده شود چرا كه اينها يك فتنه بود و فتنه بسيار پيچيدهتر از يك بحران است.
كوثري به ديدار اعضاي كميسيون امنيت ملي و سياست خارجي مجلس با هاشمي رفسنجاني اشاره كرد و افزود: آقاي هاشمي در ابتداي اين ديدار پس از اظهار لطف به مقام معظم رهبري، گفتند كه من قصد داشتم بيانيهاي در اين خصوص صادر كنم اما كسي نيستم كه زير فشار اقدام به صدور بيانيه كنم. منظور ايشان از اعمال فشار دستگيري دخترشان در اغتشاشات بود.
وي خاطرنشان كرد: گويا دختر آقاي هاشمي به ايشان گفته بود كه من براي خوردن ساندويچ به آن خيابان رفته بودم اما من را دستگير كردند.
نماينده مردم تهران در مجلس گفت: نهايتا از آقاي هاشمي خواستيم تا بيانيهاي صادر كنند و ايشان نيز اين را قبول كردند اما پس از تهيه اين بيانيه ديديم كه همان حرفهاي آقاي موسوي يعني ابطال انتخابات را در بيانيه آورده بودند كه مقام معظم رهبري به صراحت در نماز جمعه با ابطال انتخابات مخالفند كردند و به اين ترتيب بيانيه آقاي هاشمي صادر نشود.
كوثري افزود: من به آقاي هاشمي گفتم بيائيد اختلافات را كنار بگذاريد كه آقاي هاشمي با عصبانيت گفت كه هيچ اختلافي وجود ندارد و من به ايشان در مورد اختلافش با مقام معظم رهبري صحبت كردم و گفتم ايشان رهبر انقلاب هستند و بياناتشان بايد فصلالخطاب باشد و آقاي هاشمي گفتند من با اين موضوع مشكلي ندارم.