براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
براي ديدن تمامي قسمتها بايد عضو شويد.
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.

الرئيسيةPortal*مكتبة الصورأحدث الصورورودثبت نام

مادر سهراب اعرابی:رنج روز آخر را هرگز فراموش نخواهم کرد

نويسندهپيام
کوروش هخامنشی
admin
کوروش هخامنشی

تعداد پستها : 421
اعتبار : 78
Registration date : 2008-11-16

مادر سهراب اعرابی:رنج روز آخر را هرگز فراموش نخواهم کرد Empty
پستعنوان: مادر سهراب اعرابی:رنج روز آخر را هرگز فراموش نخواهم کرد   مادر سهراب اعرابی:رنج روز آخر را هرگز فراموش نخواهم کرد Emptyالخميس يوليو 16, 2009 1:42 am

مادر سهراب اعرابی می گوید: «بیست و پنجم خردادماه روز راهپیمایی مسالمت آمیز بود که سهراب و من به قصد حضور در راهپیمایی از خانه بیرون آمدیم البته سهراب می خواست در میدان انقلاب کتاب تست کنکور نیز تهیه کند و این آخرین دیدار ما بود.وی افزود:« از آنجا که شبکه مخابراتی در آن روزها کاملاً قطع بود من پس از جدایی از سهراب هرچه تلاش کردم با او تماس بگیرم که همراه خودم او را به خانه ببرم، موفق به تماس و پیدا کردن او نشدم.» وی افزود: «پس از پایان راهپیمایی مسالمت آمیز بعد از آنکه به خانه رسیدیم و شنیدم که میدان آزادی شلوغ شده، مجدداً به آنجا برگشتم. با شنیدن صدای گلوله ها و دیدن صحنه های تنش بیشتر نگران می شدم اما هرچه در میدان آزادی و اطراف آن گشتم موفق به پیدا کردن سهراب نشدم و موبایل ها هم کماکان قطع و امکان تماس با او همچنان منتفی بود.»
بازگشت به بالاي صفحه اذهب الى الأسفل

مادر سهراب اعرابی:رنج روز آخر را هرگز فراموش نخواهم کرد
بازگشت به بالاي صفحه 
صفحه 1 از 1
 مواضيع مماثلة
-
» فرياد شبانه مردم در محله سهراب اعرابی: "سهراب ما نمرده - ولايت است که مرده"
» هرگز نشه فراموش لامپ اضافه هم روش
» سهراب اعرابي 19 ساله در زندان اوين زير شكنجه به شهادت رسيد (ضميمه خبر: فيلمي از مادر سهراب اعرابي در جلوي اوين)
» گزارش CNN از خاکس‍‍پاری سهراب اعرابی
» «سهراب اعرابی بر اثر اصابت گلوله به قلبش جان باخت»