سخنان مهم ميرحسين موسوي در جمع فرهنگيان :
مردم از چنين جنايت هايي نخواهند گذشت
قلم - ميرحسين موسوي با تبريك اعياد پيش رو، هر يك از اين فرصتها را به عنوان نعمتي دانست كه خداوند براي نهضت سبز قرار داده است تا از آن خوب استفاده كند.
به گزارش خبرنگار قلم نيوز، مهندس ميرحسين موسوي در ديدار با اعضاي تشكلهاي معلمان و فرهنگيان در انجمن اسلامي معلمان ايران با تبريك ماه شعبان و اعياد اين ماه، اين فرصتها را نعمتي براي نهضت سبزخواند تا از آن خوب استفاده كند و گفت: اين مهمترين مساله است كه شبكه عظيم اجتماعي و سبزي كه در سراسر كشور ايجاد شده است، اگر هوشيار باشد كه هست، بايد از تمام اين مناسبتها با استفاده از خلاقيت خود استفاده كند.
وي با اشاره به اينكه اين مناسبتها زياد هستند يادآور شد: ما ميتوانيم هر روز برنامهاي براي روشنگري و پيگيري اهداف بلند نهضت بزرگ سبز داشته باشيم.
موسوي در ادامه درباره سخنان يكي از اعضاي حاضر مبني بر اينكه جريان حاكم بعد از انتخابات غافلگير شد و فقط تا زمان انتخابات براي خود برنامه ريزي كرده بود، گفت: فكر ميكنم اين غافلگيري به چند هفته پيش از انتخابات برميگردد زيرا تمام تلاش آنها در جهتي بود كه مردم در انتخابات شركت نكنند.
وي با اشاره به عملكرد رسانه ملي و ديگر رسانههاي دولتي نسبت به دورههاي قبل رياستجمهوري، تلاش آنها را در جهت حضور عده قليلي در انتخابات دانست و بيان كرد: آنها فكر نميكردند كه در مدت كوتاهي چنين موج عظيمي ايجاد شود براي همين غافلگير شدند و طرحهايشان ناشيانه اجرا شد و خلل و فرج بسيار زيادي داشت و آنها قدرت مردم را به درستي تخمين نزدند و عمق جريان را به درستي درك نكردند. دليل برانگيختگي و حضور مردم در خيابانها را درك نكردند در نتيجه كشور و خودشان را با مشكل مواجه كردند.
ميرحسين با بيان اينكه مطالبي كه قبل از انتخابات، مطرح و بر آن تاكيد كرده است چيزي نبوده جز درخواستهاي معمولي ذكر شده در قانون اساسي كه مغفول مانده و كنار گذاشته شده بود افزود: ما بخشهاي اندكي از قانون اساسي را اجرا كردهايم. قسمتي از آن را خواندهايم آن هم بر اساس منافع گروهي و جناحي و آن بخشي كه به نفع ما نبوده، كنار گذاشتهايم.
وي با بيان اينكه جز حقوق مصرح در قانون اساسي چيز ديگري نگفته است، بيان كرد: ما گفتيم شعار مردم در ابتداي انقلاب اين بود "در بهار آزادي جاي شهدا خالي؟"، حرف ما اين است كه اين آزادي كجاست؟ مگر مردم به خاطر اين آزادي به صحنه نيامدند و 22 بهمن 57 راهپيماييهاي ميليوني در سراسر كشور انجام نشد و شعار آزادي سر ندادند؟ مردم دنبال آزادي بودند، الان اين آزادي كجاست؟
موسوي با اشاره به مغفول ماندن بخشي از حقوق مردم و كرامت انساني زنها، آزادي سخن، انديشه و گفتوگو و هويت ملي ما و طرح آنها در انتخابات بيان كرد: طبيعي است كه اين سخنان از دل مردم برخاسته بود كه به آنها بازگشت و موج ايجاد كرد و آينده اين حركت هم بستگي به اين دارد كه ما تا چه اندازه اين شعارها را ببينيم و پايبند به آنها بمانيم و حاضر باشيم هزينه اين پايبندي را بپذيريم.
ميرحسين در ادامه درباره هويت ساختارشكنان گفت: متهم ميكنند كه شما ساختارشكن هستيد و از ساختارشكني استفاده ميكنيد، ما ميخواهيم بگوييم ما دنبال ساختارهاي واقعي برآمده از دل مردم و قانون اساسي هستيم. شما ساختارشكن هستيد. با بررسي جريانات يك نمونه از دستگيريها از ابتدا تا انتهاي آن ميتوانيد ببينيد چه كساني ساختارشكن هستند. لزومي ندارد ما صدها جنايت و تيراندازي و لباس شخصي را ببينيم، فقط كافيست آقايان يك نمونه مثلا پرونده همين روح الاميني، اعرابي يا آقاسلطان را مورد بررسي قرار دهند، خواهند ديد كه تا چه اندازه ساختارشكني در مجموعه نظام صورت گرفته است و اين به آنچه ما از جمهوري اسلامي و نظام انتظار داشتيم، هيچ شباهتي ندارد.
وي با بيان اينكه ما چنين نظامي را نميخواستيم گفت: آيا ما نظامي را ميخواستيم كه افرادي شبانه بريزند و خانههاي دانشجويان و مردم را ويران و ماشينهاي آنها را تخريب كنند؟ و بعد همه ارگانهاي موجود از وزارت اطلاعات تا بسيج بگويند اينها به ما ربطي ندارند؛ اينها از كجا آمدهاند آيا از كره مريخ آمدهاند؟ وقتي قتلي رخ ميدهد، متهم هر كجا باشد آقايان آنقدر قوي هستند كه ردش را بگيرند، آنوقت دهها و صدها نفري كه اين جنايتها را مرتكب شدهاند را نميتوانند شناسايي كنند؟ چه كسي اين را باور ميكند؟ آيا اين به معناي متهم كردن كل نظام به دروغگويي نيست؟
موسوي در ادامه با اشاره گسترش پوستر دروغ ممنوع در سطح كشور گفت: مردم متوجه شدند كه يك دروغ بزرگ پشت اين جريانات هست كه اين همان ساختارشكني و روي گرداندن از قانون اساسي و همه آرمانها و ايدهآلهايي بود كه نظام ما و مردم به آن پايبند بودند. الان هم نظام هيچ چارهاي ندارد كه به آنها (آرمانها، ساختارها و قانون اساسي) بازگردد و به نظر من اگر برنگردد مردم آن را برخواهند گرداند و مردم خود از راهي كه آمدهاند باز نخواهند گشت.
وي ادامه داد: غافلگيري ديگري كه براي آقايان اتفاق افتاد اين بود كه تصور ميكردند با چند حركت بعد از 22 خرداد مردم به خانههاي خود بازخواهند گشت اما همين كه ملتي با اين گستردگي و با اين همه هزينههاي بسيار بيش از 40 روز در خيابانهاست نشاندهنده عمق اين جريان است؛ بعد آقايان ذهنيتشان را دادهاند به اينكه دو گروه خارج كشور بودند و تماس با سفارتخانه موضوع را حل ميكند، اينها تصور ميكردند كه احزاب اين جريان را هدايت ميكنند براي همين شخصيتها و سران احزاب را دستگير كردند و تمام تلاش خود را براي اعترافگيري به كار بردند.
موسوي در ادامه با اشاره به اظهارات آيتالله جنتي مبني بر اينكه كه اعترافات دارد گرفته ميشود گفت: آيا يك روحاني و مجتهد كه اصولي دارد ميتواند اين حرف را بزند؟ اعتراف گرفتن داشتيم در اسلام؟ ما آدمهاي كم سوادي هستيم شما كه باسواد هستيد بياييد شرح دهيد كجاي اسلام، كجاي قرآن و كتب فقهي ما روي مساله اعتراف كردن تكيه كردهاند؟ ما هر چه از حضرت علي (ع) شنيدهايم، بر عكس اين بود، در جهت تبرئه مردم بود و در اين جهت بود كه مردم عليه خود حرفي نزنند.
وي با يادآوري اينكه اين شيوهها نتيجهاي در بر ندارد افزود: زيرا اين حركت مردم به شكل هرمي تنظيم نشده است بلكه به صورت يك شبكه گسترده در حال سير بود كه به همه خانوادهها نفوذ كرده بود و راز بقاي اين نهضت هم همين است و هر حركتي در آينده هم بايد به اين سمت برود كه نميشود يك حركت گسترده مردمي را در قالب يك تشكل كلاسيك مختصر كرد و كاهش داد. اين يك خطر براي اين حركت در آينده است.
موسوي با بيان اينكه هر چه افراد را بازداشت كردند اين حركت گستردهتر شد، گفت: قدرت اين حركت از گسترش آگاهيهاست و بايد آن را پاس بداريم و عميقتر كنيم.
وي با اشاره به اينكه عدهاي به دولت حاكم راي دادند، بيان كرد: بايد آگاهي را در ميان اين افراد گسترش دهيم و روش دولت تعيين كردن و وزير عوض كردن و سياستهاي اقتصادي و ماجراجويي سياستخارجي دولت حاكم را به آنها يادآور شويم.