تعداد پستها : 83 اعتبار : 0 Registration date : 2008-11-19
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الخميس نوفمبر 19, 2009 7:53 am
مچکرم داداش ولی کاش همه بودند تا ساعت8 شب امشب هم صبر می کنم و گرنه آن 3 اسم را انتخاب می کنم
ولی اسم پندار قشنگ است
YOUnos moderator
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الجمعة نوفمبر 20, 2009 9:32 am
Pendaar.com
تصویب شد
behrouz moderator
تعداد پستها : 87 آدرس پستي : hasansima@yahoo.com اعتبار : 1 Registration date : 2008-10-01
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد السبت نوفمبر 21, 2009 2:53 pm
YOUnos نوشته است:
Pendaar.com
تصویب شد
يونس جان: كارهاي مربوزط به سايت را چه كساني انجام مي دهند؟ فكر كنم بايد تقسيم وظايف بكنيم.
YOUnos moderator
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الثلاثاء نوفمبر 24, 2009 4:51 pm
تا جمعه لینک سایت را می زارم یعنی اسم را ثبت می کنم طراحی سایت فکر کنم خودت انجام بدی یا کسی که طراحی سایت خونده البته دوستانی دارم طراحی سایت بکنند نظرت چیه بهروز جون؟
behrouz moderator
تعداد پستها : 87 آدرس پستي : hasansima@yahoo.com اعتبار : 1 Registration date : 2008-10-01
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الأربعاء نوفمبر 25, 2009 11:31 am
YOUnos نوشته است:
تا جمعه لینک سایت را می زارم یعنی اسم را ثبت می کنم طراحی سایت فکر کنم خودت انجام بدی یا کسی که طراحی سایت خونده البته دوستانی دارم طراحی سایت بکنند نظرت چیه بهروز جون؟
بنظر من 2 نفري نمي شود يك سايت را اداره كرد. خود تو بايد يك تاپيكي اينجا باز كني يا برايشان ايميل بفرستي و كساني كه مايلند به سايت جديد كمك فني و علمي كنند (نه پولي)، را شناسايي كني. بعد تقسم كار مي كنيم. اينكار بايد توسط خود تو انجام شود چون از اول خودت همه چيز را بدست گرفته بودي. خود تو مي تواني همه را باز مثل سابق اينجا جمع كني.
YOUnos moderator
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الأربعاء نوفمبر 25, 2009 4:15 pm
[quote="behrouz" بنظر من 2 نفري نمي شود يك سايت را اداره كرد. خود تو بايد يك تاپيكي اينجا باز كني يا برايشان ايميل بفرستي و كساني كه مايلند به سايت جديد كمك فني و علمي كنند (نه پولي)، را شناسايي كني. بعد تقسم كار مي كنيم. اينكار بايد توسط خود تو انجام شود چون از اول خودت همه چيز را بدست گرفته بودي. خود تو مي تواني همه را باز مثل سابق اينجا جمع كني. [/quote]
خب مشکلی نیست به جز یک نفر دکتر کسی به جوابی بهم نداده حتی حسین هم جواب نمی ده باید سایتو ثبت کنم تا دیگران بفهمند واقعا سایتی در کار هست نمی دونم چی بهشون بگم بابا مشکل داشتم نتونستم بیام تو سایت!!!!!
من چند نفر را جمع می کنم و اسمشان را قرار می دهم
کوروش هخامنشی admin
تعداد پستها : 421 Age : 37 اعتبار : 78 Registration date : 2008-11-16
عنوان: رد: زمان رسمی افتتاح سایت اعلام شد الخميس نوفمبر 26, 2009 2:52 am
امیدوارم هرچه سریع تر همه با هم جمع شیم و کار سایت رو شروع کنیم.
راستی مرسی یونس جان که نام سایت رو ، چیزی که پیشنهاد دادم انتخاب کردی. خوشحالم.