| شوخي با كاربران و مديران آتنا | |
|
+8hosseinpurbabag hyrcania کویر آریا mehrdad_katalon YOUnos W124 behrouz 12 مشترك |
|
نويسنده | پيام |
---|
behrouz moderator
تعداد پستها : 87 آدرس پستي : hasansima@yahoo.com اعتبار : 1 Registration date : 2008-10-01
| |
| |
W124 moderator
تعداد پستها : 203 Age : 39 اعتبار : 30 Registration date : 2008-09-28
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الإثنين يناير 05, 2009 4:56 pm | |
| | |
|
| |
YOUnos moderator
تعداد پستها : 83 اعتبار : 0 Registration date : 2008-11-19
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الإثنين يناير 05, 2009 5:42 pm | |
| بهروز یک بیماری واگیردار است که از آتنا به فرزندان منتقل میشه | |
|
| |
behrouz moderator
تعداد پستها : 87 آدرس پستي : hasansima@yahoo.com اعتبار : 1 Registration date : 2008-10-01
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الإثنين يناير 05, 2009 5:59 pm | |
| - Mohammad Ragu نوشته است:
- من چي؟
اينهم شوخي با شما:
محمد جان بعد از خريد دومين و ....مي گويد:
دوستان اين Server جديد ما براي همين 50 نفري كه عضو سايت هستند كافي نيست و بايد Server بهتري بگيريم. از اين 50 نفري كه عضو فروم هستند، بعضي هايشان جاي نشستن ندارند و مجبورند از پنجره آويزان شوند. حتي يك نفر مجبور شده روي پاي راننده بشيند.
بنابراين من پيشنهاد مي كنم كه Server جديد را از سازمان NASA بگيريم كه اگر در آينده خواستيم موشك هوا كنيم بتوانيم!!!
در ضمن دوستان اين ضرب المثل زير در مورد ما صدق نمي كند:
آفتابه لگن 7 دست ....شام و ناهار هيچي!!!
| |
|
| |
mehrdad_katalon moderator
تعداد پستها : 143 اعتبار : 20 Registration date : 2008-09-28
| |
| |
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الثلاثاء يناير 06, 2009 8:44 am | |
| یونس راست میگن به اسطلاح استاد سلامی
آدم کشته | |
|
| |
behrouz moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الثلاثاء يناير 06, 2009 5:27 pm | |
| اينهم شوخي با شاهين جان: ديروز شاهين براي محمد يك ايميل فرستاد. در كمال ناباوري بهروز جواب ايميل او را داد و دكتر سعيد هم با او چت كرد. شاهين به اين نتيجه رسيد كه محمد همان دكتر سعيد است و دكتر سعيد همان بهروز است و بهروز هم همان محمد است!!! | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الثلاثاء يناير 06, 2009 6:37 pm | |
| میگن بهروز اینقدر از آیتی ست اخراج شده که روی سنگ پای قزوین را سفید کرده!! | |
|
| |
آریا کاربر آتنا
تعداد پستها : 32 اعتبار : 0 Registration date : 2009-01-02
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الثلاثاء يناير 06, 2009 7:18 pm | |
| من زیاد با دوستان آشنا نیستم که بدونم با چی شوخی کنم اما اگه کسی دوست داشت شوخی کنه ما جنبش رو داریم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الثلاثاء يناير 06, 2009 8:11 pm | |
| آریا جون واقعا که در سایت بانک ست مدیر ارشد بودی ولی حرفت اندازه احمدی نژاد اهمیت نداشت | |
|
| |
کویر moderator
تعداد پستها : 239 اعتبار : 67 Registration date : 2008-10-03
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 2:36 am | |
| شوخی با نیما (mrbarsa) و محمد : بعد از گذشت 1 سال که نیما سوگند نامه را در آتنا قرار داد طی پستی جدید از کلیه خردگرنما ها خواست که بند ذیل را به سوگند نامه اضافه نمایند و در پی آن محمد از کلیه دوستان خواست ، با توجه به اضافه شدن بند ذیل دوباره بیان و قسم بخورند :
- به اخلاقیات و شرفم قسم می خورم که حداقل در ماه یک بار به انجمن آتنا سر بزنم و حداقل هفته ای 1 مطلب در انجمن قرار بدهم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 1:14 pm | |
| از بس که بچه ها به آتنا نگاه می کنند من دارم شرمنده شون میشم همتون تو آیتی ست هستید منو ناامید کرده اید | |
|
| |
آریا کاربر آتنا
تعداد پستها : 32 اعتبار : 0 Registration date : 2009-01-02
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 1:54 pm | |
| یونس بعد از کلی داد و بیداد که شماره حساب میدم آخر شماره حساب را گم میکنه بچه ها هم ول میکنن میرن آیتی ست | |
|
| |
hyrcania moderator
تعداد پستها : 77 اعتبار : 6 Registration date : 2008-10-03
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 4:50 pm | |
| با درود
ديگه از امشب تصميم گرفتم به اى تى ست نرم. هم ادم با چند نفر واقعا عقب افتاده طرفه، هم اينكه امشب يك پست زدم در رابطه با تاپيك چرا مرد ميتونه چند تا زن داشته باشه......دوست خوبمون اقا مصطفى 2007 پاكش كرد و برام كارت زرد فرستاد....ازش توضييح خوستم كه قانع كننده نبود......در نتيجه پيش خودم گفتم كه بس بس است.
اوميدوارم كه بتونم خودم را كنترل كنم چون خيلى حال ميكنم وقتى فشار خون مذهبيها بالا ميره و كم ميارن! | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 6:40 pm | |
| | |
|
| |
hosseinpurbabag moderator
تعداد پستها : 22 اعتبار : 0 Registration date : 2008-09-29
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 6:52 pm | |
| اخي اقا من اين مدت اصلا دل و دماغ حسابي ندارم يكي يه شوخي با من كنه يكم دلم واش شه نازي خودم | |
|
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الأربعاء يناير 07, 2009 8:36 pm | |
| بابا حسین جون بی خیال این میلاد و رضا شو اینها عقل ندارنند من هم دیگه بحث نمی کنم باهاشون!!! حداقل ماهی یک دفعه بیا تو این سایت | |
|
| |
کویر moderator
تعداد پستها : 239 اعتبار : 67 Registration date : 2008-10-03
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الخميس يناير 08, 2009 1:21 am | |
| - hyrcania نوشته است:
- با درود
ديگه از امشب تصميم گرفتم به اى تى ست نرم. هم ادم با چند نفر واقعا عقب افتاده طرفه، هم اينكه امشب يك پست زدم در رابطه با تاپيك چرا مرد ميتونه چند تا زن داشته باشه......دوست خوبمون اقا مصطفى 2007 پاكش كرد و برام كارت زرد فرستاد....ازش توضييح خوستم كه قانع كننده نبود......در نتيجه پيش خودم گفتم كه بس بس است.
اوميدوارم كه بتونم خودم را كنترل كنم چون خيلى حال ميكنم وقتى فشار خون مذهبيها بالا ميره و كم ميارن! اونوقت این شوخی با کدوم یکی از کاربران بود ؟ | |
|
| |
mrbarca moderator
تعداد پستها : 109 اعتبار : 4 Registration date : 2008-09-28
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الخميس يناير 08, 2009 8:26 am | |
| - کویر نوشته است:
- شوخی با نیما (mrbarsa) و محمد :
بعد از گذشت 1 سال که نیما سوگند نامه را در آتنا قرار داد طی پستی جدید از کلیه خردگرنما ها خواست که بند ذیل را به سوگند نامه اضافه نمایند و در پی آن محمد از کلیه دوستان خواست ، با توجه به اضافه شدن بند ذیل دوباره بیان و قسم بخورند :
- به اخلاقیات و شرفم قسم می خورم که حداقل در ماه یک بار به انجمن آتنا سر بزنم و حداقل هفته ای 1 مطلب در انجمن قرار بدهم سلام به امین و بقیه بچه ها
می دونم اینجا جای شوخیه ، اما می خوام بگم بخاطر کار و درس و چیزای مسخره و روحی نتونستم چن وقت بیام ، شرمنده همه دوستان ، شرمنده
حالا شوخی من :
با تغییر و تحول من به دلیل مشکلاتی که داشتم ، من میشم سلطان رضای اتنا!!!! (بلا به دور) | |
|
| |
hyrcania moderator
تعداد پستها : 77 اعتبار : 6 Registration date : 2008-10-03
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الخميس يناير 08, 2009 8:32 am | |
| - کویر نوشته است:
- hyrcania نوشته است:
- با درود
اوميدوارم كه بتونم خودم را كنترل كنم چون خيلى حال ميكنم وقتى فشار خون مذهبيها بالا ميره و كم ميارن! اونوقت این شوخی با کدوم یکی از کاربران بود ؟ راستش بعد از اينكه پست كردم، فهميدم كه تالار اشتباه هست، ولى خوب از اونجا كه پارتيمون قويه و كسى كارت زرد نميفرسته، گفتم بيخيال، دوستان به بزرگوارى خودشون ميبخشند. ولى از شوخى گذشته واقعا من اعتقاد راسخ دارم كه وقت گذاشتن تو اى تى ست اطلاف وقته...اصلا ديگه حالش نيست كه بشينم از پينگليش استفاده كنم، وقتم را بزارم يك پست بزنم يهو يك نفر به سليقه خودش بياد بمن كارت زرد بده!!! رو اين اصل پيش خودم گفتم ديگه بسه!! اوميدوارم كه در سايت جديد كه راه خواهد افتاد از يكسرى از اين دوستان حزب الهى در اون سايت بيان اينجا تا در فضايى با ازادى بيشترى بشه نوشت!!! | |
|
| |
Biganeh moderator
تعداد پستها : 598 اعتبار : 183 Registration date : 2008-09-28
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الخميس يناير 08, 2009 12:45 pm | |
| شوخی با بهروز
بهروز میگه 15 سال امریکا بوده خوش گذرونده جوون مونده چون ابجو زیاد میخورده و پنج شنبه و جمعه ها هم که تعطیل بوده با رفیقاش میرفته میگشته برا همین صداش مثل 18 ساله ها میمونه حتمن خودشم باید دیدنی باشه. | |
|
| |
W124 moderator
| |
| |
| |
| |
YOUnos moderator
| عنوان: رد: شوخي با كاربران و مديران آتنا الخميس يناير 08, 2009 6:52 pm | |
| من هم خندیدم
شوخی با خودم مسئول جمع آوری پول یعنی من شماره حسابش را گم کرده باید شنبه برم دوباره حساب باز کنم!!!!! | |
|
| |
W124 moderator
| |
| |
| شوخي با كاربران و مديران آتنا | |
|